BARS® Behandeling

Wat is BARS ® ?

De BARS® omvat 32 energetische banen op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je aan dingen kunt werken die je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer….

‘In het minste geval ervaar je tijdens een BARS® behandeling een heerlijke lichamelijke en geestelijke ontspanning en in het beste geval verandert BARS® jouw leven’.
Nieuwsgierig geworden wat De BARS® voor jou kan betekenen? Boek dan nu een BARS®-sessie. Een behandeling duurt een anderhalf uur  waarbij je heerlijk ontspannen op een massagetafel ligt terwijl de verschillende BARS® door een lichte aanraking worden geactiveerd.